x

oglasila se

Anđela Đuričić: Javno pozivam Darka Tanasijevića, dođi da pričamo o tvojim nastranostima, svašta se priča...

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić nakon Dušice Jakovljević, osula je "paljbu" i po još jednom voditelju Zadruge.

Naime, u pitanju je Darko Tanasijević, a Anđela je iznijela brojne skandalozne stvari na njegov račun na društvenoj mreži Instagram.

- Javno pozivam Darka Tanasijevića u moju emisiju da malo popričamo i o njegovim nastranostima, svašta nešto se priča...Hmm. Pošto nemam priliku da se odbranim, a komentarisana sam u svakoj emisiji, dođi kod mene u emisiju, pa da ti i ja popričamo o čemu god želiš - objavila je Anđela na pomenutoj mreži i sve šokirala.


Pozvali smo Darka za komentar, ali on je ljubazno poručio da ne želi da komentariše pomenute navode.

Podsjetimo, voditeljka rijaliti programa Zadruga, Dušica Jakovljević, odgovorila je na nedavne prozivke Anđele Đuričić i prijetnju da će "razvezati jezik" i ispričati "čime se bavi i šta radi".


- Ja nisam učesnik Zadruge i ne želim da kometarišem zadrugare - rekla je Dušica na početku razgovora, pa se dotakla i sporne fotogarfije zbog koje je i došlo do sukoba između nje i Anđele.

- Mi smo u emisiji dobili tu informaciju ukoliko nije sa Anđelinog profila ja se zaista izvinjavam, to je bila infromacija koju smo u tom trenutku dobili - rekla je Jakovljevićeva.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.