x

evo gdje živi

Andreana Čekić nakon skandala sa oženjenim pronašla novu ljubav i napustila Srbiju!

Pjevačica Andreana Čekić odlučila da se poslije 11 godina odseli iz Srbije, i to zbog veze sa Acom Nikolićem Čergarom, sa kojim uživa u vezi.

Andreana je, naime, posljednjih godina imala turbulentan ljubavni život. Prvo se razvela od bivšeg supruga Ivana Miladinovića, poslije četiri godine braka, nakon čega je imala burnu vezu sa Markom Miloševićem koji se razveo zbog nje.

Ona je sada otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života i priznala zbog čega je napustila Beograd.


- Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u Zvezdama Granda. Kada sam odlučila da ostanem neko vrijeme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vrijeme bilo za to. Tamo je skroz drugačije energija, bar za mene, ali ja uvijek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negdje, i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovdje ne mogu - priznala je pjevačica koja je istakla da više ne želi da javno eksponira svoj privatni život.


- Nećeš mi zamjeriti ni ti, a ni moja publika, ja sam odlučila da stvarno više ne pričam javno o svom ljubavnom životu iz razloga što sam ja u prethodnoj vezi prošla zaista jednu medijsku torturu i jako je bilo teško za mene sve to da podnesem. Naravno, naučila sam da se nosim s tim, ali sam sada odlučila i da sve sačuvam za sebe, barem onoliko koliko ja to mogu. Bitno je da sam ja stvarno srećna i ispunjena - rekla je, a sudeći po njenom izgledu mnogi misle da je novu ljubav već pronašla.


Andreana je nedavno kumovala ljubavi svoje koleginice Kaće Grujić i njenog supruga Marka Gobeljičića, a pošto je pjevačica nedavno dobila nasljednicu, otkrila je da li će ove godine krstiti malu Katju.

- Mene već prozivaju na društvenim mrežama da sam ja estradna kuma (smijeh), a meni je to jako simpatično. Moram da kažem da je najljepše kad ljudi vide prijatelja u tebi, ali ne znam da li ću Katju krstiti ja ili kum Ruki, mislim da će nas obavijestiti blagovremeno. Znam samo da ću biti Kaćina kuma i kada bude velika svadba - otkrila je Andreana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.