x

nova teorija pjevačice

Andreana Čekić rekla da je Mjesec projekcija, pa dobila kritike: Vratite pjevaljku u Osnovnu školu!

Andreana Čekić nastavlja da javno iznosi svoje čudne teorije. Nakon što je prije dvije godine podigla buru izjavom da je Zemlja ravna ploča, sada tvrdi da je Mjesec projekcija.

- Čovjek nije sletio na Mjesec iako je ravna zemlja. Navodno slijetanje na Mjesec je bilo 1969. godine, tada se moja majka rodila. A mi sad kao navodno ne možemo, što je i dokazano. Holivud tad i... Mjesec je projekcija i ne znam da li je ravan. Mjesec se sam projektuje od nečeg. Komplikovano je - rekla je Andreana u "Ami Dži šouu".


Nju su zbog ove izjave ismijali na Tviteru.

- Ova žena se još nije opametila! Čekićka opet ima izvalu godine! Budaletina! Vratite ovu pjevaljku u osnovnu školu! Blam koliko ova Čekićka nema pojma o životu! - samo su neki od komentara.


Podsjetimo, kad je tvrdila da neko želi da vjerujemo da je Zemlja okrugla, svoj stav je pokušala da dočara i crtežom.

- Neka ovo bude globus, kad bi ovako letio, stalno bi morao da spušta nos, ali avion ide drugačije. Zbog gravitacije, kakva gravitacija? Gravitacija je nedokazana stvar! Samo je neko rekao da ova masa pada na pod i kao to je gravitacija. Vratiš se na pod kad skočiš, jer si masa, a ne zbog nekog magnetnog polja - žustro je svoj stav objašnjavala pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.