x

haos

Anu i Zvezdana ganja država: Prevarili banku za 3 miliona, pa smislili plan kako da sve vrate, Anđela je žrtvovana?

Ana i Zvezdan su iznijeli mnoge pikanterije iz svog života, ali su vješto sakrili najbitniju stvar koja je bila glavni razlog da Slavnić uđe u Zadrugu, a potom i Ana.

Kako prenose mediji, oni su navodno već godinu dana u ozbiljnom problemu jer ih država juri za velike pare! Naime, njih dvoje su podigli kredit od tri miliona dinara kako bi vratili kockarske dugove i zbog toga su Anin stan morali da stave pod hipoteku da bi dobili kredit.


Pošto nisu imali para da redovno otplaćuju kredit, malo prije Zvezdanovog ulaska u Zadrugu oni su obaviješteni da će taj stan otići na javnu aukciju kako bi otplatili dug prema banci.

- Ana je najviše zbog toga ušla u Zadrugu da zaradi novac kako bi spasla svoj stan da ne ode na prodaju. Ona je sa Zvezdanom imala dogovor da on zaradi novac u rijalitiju kako bi banci otplatili dug, međutim, kada je sve ovo počelo da se dešava sa Anđelom, Ana je vidjela priliku da i ona ude i zaradi pare. Anđela je u cijeloj priči ispala žrtveno jagnje. Zvezdan i Ana su nju dobro prostudirali u prošloj Zadruzi, pa je Zvezdan tu vjerovatno vidio spas i zato gura cijelu priču sa njom, dok Ana dobija honorare u ime prevarene žene.


- Poznato je da Zvezdan kocka, ali i Ana je s njim kockala i zajedno su velike pare izgubili. Zato su morali na kraju da dignu kredit od tri miliona i da stave hipoteku na njen stan koji joj je ostavio bivši muž kako bi isplatili sve kockarske dugove", priča izvor blizak Ani i Zvezdanu koji se mnogo razočarao u njih.


"Djeca njena pojma o tome nemaju, niti je smjela da im kaže. Ona je sada uvjerena da će moći da spase stan i da će banka sačekati sa javnom aukcijom". Inače, informaciju da su Ana i Zvezdan namejrno tipovali Anđelu zarad priče potvrdio nam je i izvor koji se sa njima družio jedno vrijeme dok ga nisu prevarili za novac.


"Uzeli su od mene u kazinu na licu mjesta 300 eura kako bi igrali rulet. Nikad mi nisu vratili pare i shvatio sam da mi ne trebaju u životu. Ovu malu su tipovali ja sam siguran, sve je to njihova igra i siguran sam da će oni poslije rijalitija opet da budu zajedno jer sada samo glume."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.