x

Armin Bijedić pokidao nastupom u Sarajevu: Oborio rekord posjete, uživali gosti iz Norveške, Švedske, Amerike... (GALERIJA)

Sarajlije će nastup Armina Bijedića u Restoranu Bistra Voda pamtiti dugo vremena. Kako je opće poznato da kralj derneka napravi nezaboravnu atmosferu gdje god se pojavi, samim time su rezervacije za njegov nastup u Restoranu Bistra Voda "pukle" u roku par dana. Ujedno je oboren rekord posjete, a svi koji su i ranije bili na ovom mjestu, komentarisali su kako ne pamte ovoliku posjećenost, kao ni bolji provod. 

Gdje je Armin Bijedić, tu je dobra žurka. Ali, ne sasvim obična, već ona koja se pamti dugo vremena. Tu gdje se Armin prihvati mikrofona, autotjun i plejbek pjevači padaju u vodu, jer nema boljeg derneka od onog gdje te neko dirne u dušu. Kako je popularni pjevač prepoznatljiv po emociji i nevjerovatnom vokalu, onda možete samo pretpostavljati kakva je ludnica vladala među Sarajlijama u noći petka na subotu. 


Armin je na oduševljenje svih Sarajlija ovog petka nastupao za svoju raju. Kako je tokom ljeta najviše posla, Armin dobija pozive sa svih strana, a naročito je omiljen među mladencima kao gost na svadbama, prava je sreća bila dočekati da nastupa u svom gradu. Objekat u kojem je nastupao je bio nikad krcatiji, pa se pričalo kako je pjevač pun pogodak za punjenje prostora i vrhunsku zabavu.


Posjetioci su imali priliku da uživaju u fenomenalnom repertoaru Armina Bijedića, zahvaljujući kojem se provodilo kao da sutra ne postoji. Dovoljni su bili samo prvi taktovi neke pjesme i posjetioci su bili u transu, a još kada Armin pusti glas, onda je jasno kako se ježila svaka dlaka na tijelu. Inače za mjesto na Arminovom nastupu se nisu borile samo Sarajlije. Kako je vrijeme odmora, ovom događaju su prisustvovali Bosanci sa adresom u Norveškoj,Švedskoj, Americi, a koji su se uželjeli dobre pjesme i dobrog glasa. Armin je nadmašio sva očekivanja i još jednom pokazao kako mu nema ravnog kada je teren u pitanju, jer je atmosfera koju napravi uistinu nešto što samo treba doživjeti. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.