x

NE MOGU DA JEDEM

Bagro jedna, zbog vas sam 2 puta završila u bolnici: Nadežda na meti hejtera zbog Tome, svima odbrusila!

Nadežda Biljić prolazi kroz veoma turbulentan period s ozbirom na to da njen nevjenčani suprug Toma Panić boravi u rijalitiju, a njoj izuzetno smetaju njegovi kontakti sa djevojkama u Bijeloj kući.

Zbog svega što se izdešavalo Biljićeva je poručila Tomi da više nema ženu i da ga neće sačekati poslije rijalitija, pa se, očigledno, suočila sa mnogo kritika. Nadeždu su ovakvi komentari razbijesnili, pa je odlučila da se oglasi putem svog Instagram profila i svim "hejterima" uputi žestoke riječi.


"Strašno šta mi sve pišete i kunete me... Ja dva puta završavam u bolnici jer ne mogu da jedem danima, a vidim i znam šta se unutra dešava... Ne mogu insulin da primam jer nemam apetit, još se nađu budale da me svakodnevno nazivaju k...om i kunu najstrašnije... Niko ne zna šta smo prošli i šta se sve izdešavalo i zbog čega ja ovako reagujem... Gledajte svoja posla i svoje bijedne živote, a mene i moje dijete ostavite na miru... Prevršilo je svaku mjeru više stvarno! Ne znam da li mrzite mene ili prosto ste takvi da ste puni mržnje prema svima i svakome... Bagro jedna glupa i prostačka", napisala je izrevoltirana Nadežda.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.