x

počinje novi život

Baka Prase bježi iz Srbije u strahu od osvete zbog Kike: Evo gdje će jutjuber da započne novi život!

Baka Prase bježi iz Srbije, saznaje Kurir.

Jutjuber nedjeljama dobija prijetnje zbog navodnog samoub.stva influenserke Kristine Kike Đukić, zbog čega je u paničnom strahu. On se plaši osvete jer ima onih koji smatraju da je jedan od glavnih krivaca za smrt koleginice, sa kojom je svojevremeno bio u sukobu.

Kako kaže izvor blizak jutjuberu, Baka Prase od Kristinine sahrane na koju nije došao, svakodnevno dobija na desetine poruka u kojima mu se otvoreno prijeti nasiljem, a u nekima od njih i smrću!


Iako u početku nije reagovao na njih, misleći da će se strasti u nekom momentu smiriti, kako su dani prolazili, a prijetnje bile sve brutalnije, riješio je da spakuje kofere i da sa djevojkom Anjom Blagojević pred Novu godinu napusti Srbiju i na neko vrijeme pobegne u Holandiju.

Ovoj Prasetovoj odluci, kako izvor dalje navodi, kumovao je i strah od nadležnih sudskih organa i policije, gdje je već jednom bio priveden na ispitivanje u svojstvu građanina na osnovu zahtjeva za prikupljanje potrebnih obavještenja u vezi sa smrću mlade influenserke.


Izbor ove zemlje nije iznenađujući, jer upravo u Holandiji već nekoliko godina žive njegovi majka i otac - sveštenik Nenad Ilić, koji tamo ima i svoju parohiju. Inače, da se nešto čudno dešava u životu Bogdana Ilića pokazuje i činjenica da on već danima ne objavljuje ništa na svom Instagramu ni Jutjub kanalu, na kome je posljednji video pod nazivom "Rastali smo se kao prijatelji" postavljen prije dvije nedjelje, a bio je posvećen upravo preminuloj Kiki.


Mi smo pozvali Ilića kako bismo čuli i njegov komentar, ali nam se on nije javljao na pozive, javlja Kurir.

Podsjetimo, Baka Prase i Kika su bili u svađi, a prije dvije godine je napravio i pjesmu u kojem je ismijavao mladu influenserku. Neposredno po njenoj smrti, pripadnici SBPOK-a, Odjeljenja za suzbijanje VTK priveli su Ilića na zahtjev Posebnog tužilaštva za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala.


Ilić je priveden u svojstvu građanina na osnovu zahtjeva za prikupljanje potrebnih obavještenja, odnosno razgovora u vezi novinskih tekstova u kojima se navodi da je jedan od razloga navodnog samoub.stva Kristine Đukić Kike, taj što ju je Bogdan u posljednje dvije godine proganjao i navodio svoje fanove na isto krivično djelo putem društvenih mreža.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.