x

iskrena

Barbara Bobak se javno obratila Darku nakon što je priznao da je sve bivše varao s novom ženom: Nevažno je potpuno!

Barbara Bobak je za kratak vremenski period "eksplodirala" kako u medijima, tako i na muzičkoj sceni. Njen talenat je postao i te kako primjetan, pa s tim u vezi ne treba da čudi što je trenutno jedna od najzaposlenijih domaćih pjevačica.

O tome da li ju je sve to zateklo ili je spremna dočekala popularnost kaže:

- Pa nisam ja toga, ako ćeš iskreno, i dalje svjesna zato što ja ne izlazim iz kuće. Ja samo po nastupima doživljavam te momente i bude mi nevjerovatno to, neko dođe pa kaže "jao, pipnuo sam je", a ja sam u fazonu "šta vam je ljudi, pa to sam samo ja". (smijeh) Tako da, nisam se navikla još na to i ne mislim da sam i dalje neka bog zna kakva zvijezda, ali volim što imam ljude koji, eto, vole moj rad - istakla je.


Barbara je inače s medijima razgovarala na istom mjestu gdje je Darko sedam dana ranije - u studiju Ognjena Amidžića. Na pitanje da li je gledala emisiju kada je gostovao i gdje je rekao kako je sve svoje bivše varao sa sadašnjom suprugom, Barbara odgovara: 

- Nisam gledala, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila prošle nedjelje. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste - sa ove distance nevažno je potpuno.


Ona kaže da Darku nije čestitala na svadbi, a da je fotografije sa iste vidjela samo u novinama: 

- Pa nisam, nas ne vezuje ništa, nismo mi u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo ukačila po novinama što sam vidjela, ali nema šta, lijepo je to kad se ljudi vjenčavaju, udaju, žene, to je super sve.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.