x

BIĆE HAOS

Barbara oplela: Nikog ne zanima šta Marina ima da kaže, ona sve radi iz ljubomore!

Ne prođe mnogo vremena prije nego što se u domaćim medijima pojavi nova pikanterija vezana za odnos Marine Gagić i njenog bivšeg vjerenika Darka Lazića, pri čemu se često provlače navodi da ona brani pjevaču da viđa njihovog sina Alekseja u prisustvu nove emotivne partnerke Barbare Bobak, što je pjevačica sad i potvrdila.

- Ona to radi od prvog dana. Govori takve stvari iz ljubomore. Kad kažem ljubomora, kažem to u smislu da li ima i dalje emocije prema njemu ili nema. Eto, to je nešto čime ona tjera inat jer ne može ni sa čim drugim pošto nikoga ne zanima šta ona ima da kaže ili šta ona misli, pa hajde preko djeteta - istakla je Barbara za "Hype".


- Tako stvari stoje od prvog dana. Mene te stvari ne interesuju. Njeno dijete - njena stvar! Ma, biće to sve okej. Ja nju razumijem i ne ljutim se na nju. Razumijem jer znam da je Darko divno stvorenje za imati pored sebe i nije lako sigurno kada izgubiš takvu osobu - navela je.

- Marini želim sve najbolje. Još jednom podvlačim da se ne ljutim na nju, ali o toj temi zaista ne bih više pričala - zaključila je Bobakova.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hype

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.