x

Bila sam majka najomraženije ljubavnice 21. vijeka, plakala i vrištala: Anabela o paklu koji je prošla zbog kćerke Lune Đogani!

U studiju emisije "Magazin In" voditeljka će predstojeće subote ugostiti poznate dame sa domaće javne scene sa kojima će razgovarati o aktuelnim temama koje okupiraju pažnju domaće javnosti u posljednje vrijeme, a među njima se našla i pjevačica Anabela Atijas.

Majka Lune Đogani smogla je snagu i progovorila o paklu kroz koji je prošla kada joj je kćerka tokom učešća u ''Zadruzi 1'' stavljena na stub srama zbog veze sa tada oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem.

- Ja sam bila majka najomraženije ljubavnice 21. vijeka - rekla je Anabela u ''Magazinu In'', a Sanja ju je upitala da li je zadovoljna trenutnim izborom svoje kćerke, odnosno njenom vezom sa Markom Miljkovićem u ''Zadruzi 2''.


Anabela je sve to rekla u prošlom vremenu, i zazvučalo je kao da se, nakon svog pakla, odrekla svoje kćerke Lune, ali onda je dodala:

- Ako se iko isplakao i izvrištao, to sam ja - priznala je i time potvrdila da bi uvijek ostala uz nju, šta god da se desi.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.