x

Survali se u rijeku sa sinom

Nikolina Kovač i Saša Kapor se survali u Drinu automobilom: Teška drama poznatog para potresla Srbiju!

Pjevačica Nikolina Kovač svojom ljepotom, zanosnim tijelom i damskim ponašanjem nikog nije ostavila ravnodušnim još od 2012. godine kada se takmičila u muzičkom šou "Zvezde Granda". 

Međutim, rijetko ko zna da je preživjela traumatično iskustvo koje joj je obilježilo cijeli život. Naime, nakon muzičkog takmičenja započela je romansu sa kolegom Sašom Kaporom sa kojim se vjenčala 2014. godine i dobila sina Nikolaja. Posvetila se porodici i zapostavila muzičku karijeru, dok je njen suprug nastupao. Imali su porodicu kao iz bajke, a onda je jedan trenutak pokvario svu idilu.


U mjestu Drinjača kod Zvornika, par se zajedno sa sinom koji je tada imao tri godine survao u Drinu. Mještani ovog mjesta primijetili su šta se dešava i uspjeli su da ih spasu.

Prošli su bez povreda, ali im je ostala vječita trauma, a Nikolini je trebalo vremena da prebrodi ovaj trenutak i izbori se sa traumom koju je doživjela.


"Nikolina je poslije tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomijerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe", rekao je Saša za "Alo" prije godinu dana.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.