x

Biljana Dragojević progovorila o ulasku u Zadrugu 3, pa poslala Dalili brutalnu poruku!

Biljana Dragojević, majka Dejana i Davida iskreno u razgovoru za Republiku.rs otkrila je detalje odnosa sa Dalilom i njenim sinom, da li će njihov brak opstati, a potom se osvrnula na priču da li je njena snajka zaljubljena u Tomovića, kao i zašto ne smije da pita sina Davida da li ulazi u Zadrugu.

* Kako komentarišete priče da je Dalila varala Dejana?

- Ne vjerujem u te priče. Mislim da je totalno okrenuta ka njemu, nismo baš u nekom kontaktu pa da mogu da znam nešto više.

Kako vam se čini Dejanovo učešće u "Zadruzi" s obzirom da su svi primijetili da ga nigdje nema jer je u Dalilinoj sjenci? Da li mislite da je ovo normalan odnos jednog mladog bračnog para?

- Trebalo bi da bude aktivniji, raspoloženiji, da se više druži jer je on jako druželjubiv. Čitav život je pred njima, trebalo bi da budu mnogo opušteniji nego što jesu.

* Jel ste uspjeli da ostvarite neki bliži kontakt sa njim na sahrani njegovog dede?

-Otišla sam do kombija, ali nam nisu dozvolili da mu priđemo, a kćerka i ja smo htjele da popričamo makar par riječi nevezano za "Zadrugu", onda smo nacrtale srce na kombiju jer je to sve što smo mogle.


* Da li imate korektan odnos sa Davidom i da li to što je odmahnuo rukom na sahrani znači da su on i Dejan opet u svađi?

- Uvijek smo imali korektan odnos, a odmahnuo je rukom jer ni njemu nisi dozvolili da porazgovara sa Dejanom, a htio je. U svakom slučaju nije zbog nečega negativnog odmahnuo rukom.

* Da li su Daliline i Dejanove provokacije iz "Zadruge" poljuljale njihov odnos?

- David je bio u "Zadruzi, zna kako to funkcioniše i da uvijek ima nekih bockanja i sličnih stvari. Ne prima se David na to.

* Da li je istina da je Dalila bila zaljubljena u Vladimira tokom učešća u "Parovima", par puta smo mogli da primetimo kako je stala u njegovu odbranu napadajući Dejana?

- Nisam gledala "Parove" prije nego što je ušao David, Tomovića nisam pratila, ali znam da se priča, ne mogu da potvrdim ni da je istina, ni da nije.


* Da li mislite da će Dalilin i Dejanov brak opstati?

- Ne mogu da garantujem ni za čiji brak, ali mogu da prokomentarišem ono što vidim, a to je da ne vidim ni da se svađaju, a ni da se grle. Zavisi od njih da li će trpjeti on ili ona. Dejan je tražio da se ja ne oglašavam i ispoštovala sam ga sve dok Dalila nije rekla da sam ja nju klela na najružniji način. Nisam željela da ispadam mutava žena da me neko poliva... (znate na šta već mislim), a ja da ćutim, ja imam preko 50 godina, nikada nisam nikoga klela, pogotovo ne nju koja živi sa mojim sinom, ako je njemu dobra to je to. To me je mnogo zaboljelo i imam pravo da se odbranim.


* Imate li u planu možda da uđete u "Zadrugu" za Novu godinu kao gost?

- Ako budem čula lično iz Dejanovih usta da želi da ja uđem, ja bih došla, ali ne bih ja njega iznenadila da ne bih napravila neprijatnu situaciju, ali ako bude on želio ja ću doći, majka je uvijek tu za njega! Ne znam zašto su se naljutili, to je bilo nešto rekla - kazala , nije realno da se neko od 22 godine okrene protiv svoje majke, a bila sam dobra majka, imam troje djece, nikada im ništa nije falilo, nisu živjeli u strahu, imali su šta su htjeli. Nije mi jasno zašto je on odjednom presjekao i ne može niko da mi kaže da je to normalno da neko ima toliku moć da ga okrene protiv mene.

* Planiraju li Ana i David da uđu u "Zadrugu"? Je l' ste zadovoljni Davidom izabranicom?

- Ne smijem da ih pitam. Ne bih voljela iskreno da uđe David da se on i Dejan opet ne bi nešto sporečkali, a s obzirom da on ne podržava Daliline komentare to bi se sigurno desilo, on bi napao Dalilu, Dejan bi branio ženu i došlo bi opet do haosa. Sa Anom imam korektan odnos, dolaze često u Veternik, a žive u Beogradu. Nemam za nju ništa loše da kažem.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.