x

Biljana se oglasila nakon što joj je David tražio da izbaci Aleksandru iz kuće!

David Dragojević bio je van sebe kada je saznao da Aleksandra Subotić sa kćerkicom Magdalenom i dalje živi u kući njegove majke Biljane. On je javno tražio od majke da izbaci Aleksandru iz kuće, budući da je on sada u vezi sa Anom Korać i da smatra da je ta veza ozbiljna.  

- Iskreno sam u šoku! Uzdrmalo me je to što me Aleksandra čeka napolju. Ne znam kako može da vjeruje da je ovo fejk. Ja sam zaljubljen u Anu i ovo ne glumim. Razgovaraću sa Aleksandrom u prisustvu Ane - rekao je on, a Koraćeva mu je bijesno poručila:

- Treba da joj kažeš, a ne da ćutiš! Ti si s djevojkom raskinuo! Pritom je ta veza bila katastrofa! Šta sad ona ima da traži kod tebe kući? Meni je sve to bolesno! - vikala je Ana.


Nakon toga Dragojević se razbijesnio, pa se jadao Lepom Mići:

- Otjeraću je u ku*ac! Sutra ću Sandru da otjeram, zvaću mamu. Šta, treba da trpim da me neko šest mjeseci maltretira?


- Osjećam kao da smo sve troje u vezi! David kaže da Aleksandra nije normalna. Oni su vjerenici kao ti i Nadežda. Pritom je znala da će David da bude sa mnom - rekla je Ana, a Miki je prokomentarisao da je to boleština.

David je krenuo u šetnju sa Anom i pokušao da je smiri.


- Moraš da joj kažeš, jer ona ne vjeruje u to. Kažeš lijepo: "Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom" - rekla je Ana kroz osmijeh.


- Ali ona to zna vrlo dobro, ali samo hoće da nas d*ka - završio je David.

Nakon ovog razgovora oglasila se i Davidova majka Biljana koja je otkrila da li će Subotićevu izbaciti iz kuće:


- Ana nije njegova djevojka, ona se igra s njim. Aleksandra je dobro i voli ga. Izmanipulisan je. Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo što je Ana Korać u pitanju. Ja sam to dijete počela da čuvam, ide ovdje u vrtić. Dijete ne može da se izbriše gumicom. Ostaću dosljedna do kraja kako smo se dogovorili - rekla je Biljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.