x

nije bila blaga

Bilo bi me sramota da uradim isto što i Ljupka: Mia Borisavljević komentarisala skandal Stevićeve!

O skandalu koji je napravila pjevačica Ljupka Stević, kada je olupala generalu Dragiši Simiću dva automobila, javnost i dalje priča. Ovim povodom oglasile su se i mnoge Ljupkine kolege, a među njima je i pjevačica Mia Borisavljević.

- Ljupka je odreagovala iskreno i bila je i poslije iskrena u medijima i prema svima. E sad, da li je ispravno ili nije, to najbolje ona zna i osjeća. Vjerovatno se osjećala gore dok je trpjela neke stvari nego sad kad je sve puklo kako je puklo. Ja nisam za medijske skandale, meni je lično to sramota ali, ako se jednostavno otelo kontroli gotovo… Nema nazad - rekla je Mia.


Pjevačica je u nastavku rekla i da li bi svom izabraniku, ukoliko bi ga uhvatila u prevari, učinila isto kao i Ljupka - odnosno, demolirala automobile na parkingu ispred zgrade.

- Ja bih se okrenula i otišla, ne bih dala ni komentar na to. Mene samo jednostavno nema u tom momentu. Nestajem i kod mene nema prostora ni raspravi, dokazivanju, objašnjavanju, ni izvinjavanju, samo se jednostavno okrenem i odem. Meni se to dešavalo kad sam bila klinka i kada sam birala pogrešne partnere. Tada sam mislila da je prevara dio svakodnevnice, ali sada mi je jasno da to sve ide sa nezrelošću i biranjem pogrešne osobe - izjavila je pjevačica i dodala:


- Ako nema mjesta za građenje neke budućnosti tada stvarno treba otići mirno, dostojanstveno i normalno. Čovjek treba da kod sebe savlada tu ljubomoru i gnjev jer to razara lično tu osobu. Ljupka i svako ko je prevaren trebalo bi da se psihički izbori sa tim jer je svaki kraj neki novi početak. Nema ništa od osvete i od bušenja guma, samo se produbljuje agonija - kaže ona.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.