x

Bilo je kao u hororu: Oglasio se dečko Dunje Ilić nakon što je pjevačica pokušala sebi oduzeti život!

Kontroverna pjevačica Dunja Ilić, koja već neko vrijeme živi u Italiji, napravila je pravu pometnju u medijima objavivši uživo na Instagramu da je popila tablete i da joj je dosta života.

Fanovi i mediji su se zabrinuli, a budući da živi u inostranstvu veoma je teško saznati šta se desilo sa pjevačicom. Mnogi njeni pratioci su ostavljali poruke na Instagramu tražeći bilo kakvu informaciju.

- Ljudi, dajte ako je neko od njenih prijatelja ovdje ili s njom u kontaktu ili šta god, samo da kaže da je sve u redu, ove stvari nisu za z*jebanciju, nije naivno - napisao je jedan pratilac i ubrzo je dobio odgovor.


- Njen dečko Fredy je napisao na storiju da je sinoć doživio scenu iz horor filma, ali se završila noć tako što je spasio jednu dušu - stigla je navodno prva informacija o Dunjinom stanju. 

Kako javljaju beogradski mediji, Dunja je pronađena u besvjesnom stanju. Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca. Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Njena majka bi uskoro trebalo da krene za Bolonju kako bi bila uz kćerku.

Podsjetimo, Dunja se uključila uživo na Instagramu i rekla je da je umorna i da umire.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.