x

Očekuje ih paklen raspored

Bit će pravo čudo ukoliko Koeman "preživi" naredni mjesec na klupi Barcelone

Barcelona je proteklog vikenda uspjela na svom terenu da pobijedi Levante sa 3:0 što je smirilo malo situaciju među navijačima.

Pred utakmicu protiv Levantea katalonski klub nije bio u najboljoj formi, a navijači su tražili od čelnika kluba da uruče otkaz Ronaldu Koemanu jer nisu zadovoljni igrama ove ekipe.

Međutim, Barcelona je u nedjelju pružila veoma dobar meč što je smirilo strasti među navijačima, te Koeman više nije toliko na meti kritika.

Katalonci već sutra igraju u gostima protiv Benfice meč Lige prvaka, ali nakon toga ih očekuje zaista paklen raspored.


Barcelona će prvo za vikend gostovati Atletico Madridu, a zatim slijedi reprezentativna pauza. Ipak, nakon toga nastavlja se težak raspored za katalonski klub.

Nakon reprezentativne pauze Barcelona igra tri meča na svom terenu u svega sedam dana. Prvo dočekuju Valenciju, a potom ih čeka meč protiv kijevskog Dinama u Ligi prvaka.


Najteži zadatak za Katalonce slijedi 24. oktobra kada ćemo na Camp Nou gledati El Clasico jer u goste stiže Real Madrid.

Poslije toga slijedi nešto lakši raspored, ali mnogi vjeruju da će Koeman biti na velikom ispitu narednih mjesec dana i u slučaju loših rezultata neće biti iznenađenje ukoliko dobije otkaz.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.