x

mafija u rijalitiju

Bivša robijašica prijetila u Eliti: Biću u stanju da je ubijem, presudiću joj da se zna ko je krimos!

Teodora Radoičić, učesnica "Elite" šokirala je izjavom u lajv programu da je u stanju da ubije čovjeka kad je neko iznervira.

Ona se izdvojila u dvorištu Bijele kuće s nekoliko cimera, pa objasnila da nije svjesna postupaka kad joj padne mrak na oči, te i da Marija Malivuk, s kojom je na imanju u klinču već nekoliko dana, treba da se drži podalje od nje.


- Ako me Marija još jednom bude iznervirala, kao prije nekoliko dana, biću u stanju da je ubijem! Kad mi padne mrak na oči, ne mogu da odgovaram za postupke, a znam da budem mnogo nezgodna. Ne volim kad neko dira ono što je moje, a ovdje u rijalitiju svi kradu, zabadaju nos u tuđa posla i preturaju mi po stvarima, a ona to radi. Presudiću joj ako mi još jednom takne stvari. Ima na kraju da opravdam to što se priča da sam krimos, pa će da lete glave - pričala je Teodora, koja se potom prisjetila kako je provodila vrijeme dok je tri godine robijala u zatvoru u Austriji.


- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem dr.ge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam n.rko-bos. Gruba sam osoba jer samo ja znam šta sam radila da bih u zatvoru sačuvala živu glavu. Ko nije bio na robiji, ne može da zna. Trudila sam se da se uklopim u klan u kom sam našla prijatelje. To je mnogo važno u zatvoru i zato je rijaliti za mene mala beba kad su u pitanju svađe. U zatvoru nema svađa, samo krene šutka i tuča, pa ko prvi padne.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.