x

nije izbrisala slike s instagrama

Bivši muž Milene Kačavende je povezan sa voždovačkim klanom i jedan je od preživjelih iz "Vidimo se u čitulji"!

Milena Kačavenda, bivša kuma Ane Ćurčić, ušla je u rijaliti "Elita" i svojim svakodnevnim izjavama i ponašanjem privlači veliku pažnju publike. Naime, Milena je još prije nego što je ušla u rijaliti, prije nekoliko mjeseci, pričala o rastanku sa bivšim mužem i razlogu njihovog rastanka.

- Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne djece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla.


Milena je otkrila da li je ona nekada kao i njena bivša kuma Ana Ćurčić pretrpjela neki vid nasilja.

- Iako sam živjela sa žestokim momkom i sa mnogima se družila, ja nikada nisam doživjela nasilje. Nikada, moj suprug je bio protivnik i veliki zaštitnik žena, protivnik nasilja, ako je neko trpio nasilje, onda je to bio on u mom slučaju, zbog moje galame kada poludim.

Kačavenda je otkrila i da li nakon kraha sopstvenog braka još vjeruje u ljubav.


- Evo ovako, moj brak je bio moje lično veliko razočarenje, kada je prekinut jer sam gradila nešto 27 godina, onda znate kada Vam neko sruši snješka, onda se pitate gdje sam bio šta sam radio i slično. Prošla sam jednu krizu psihološku, nakon raspada porodice, ostala sam da živim sama sa djecom. Međutim prošlo je vrijeme, odbolovala sam, za razvod braka kažu da je jedna mala smrt, koju ja mogu da potpišem svojom krvlju. Šta mogu da kažem apropo toga, da li vjerujem u ljubav, da ja vjerujem u ljubav, vjerujem da svako ko ne živi u kvalitetnom braku ima pravo da potraži neku osobu koja će da je voli i podržava. Nije lako naći partnera, ali je teško naći partnera pored kojeg ćete biti srećni. Ja iskreno vjerujem u ljubav. Primjer sam živi toga, da je moguće - ispričala je Kačavenda.

Podsjetimo, Milenin bivši suprug je jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana Srđan Kačavenda. On je jedan od preživjelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.