x

Biznismen otkriva tajne druženja sa starletama: Plaćamo djevojke od 300 do 1.000 eura dnevno!

Treći dan centralna tema u svim medijima jeste vijest i detalji oko hapšenja Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, koja je privedena u srijedu uveče zbog organizovanja pros..tucije i podvođenja u blizini Bijeljine.

Pored nje uhapšeno je još 35 osoba, od kojih je bilo ukupno devet djevojaka. Kod njih je prilikom hapšenja pronađena veća količina n.rkotika i oružja, kao i 10.000 eura. Na snimcima iz kuće u kojoj se odigralo hapšenje i gdje je organizovano masovno "druženje" vidi se više muškaraca. U jednoj sobi na krevetu su sjedila njih četvorica, a u drugoj prostoriji na stolu su se nalazili droga i brojna pića!


Ipak, način na koji je organizovano i upriličeno ovo o.gijanje u Republici Srpskoj nije uobičajeno, barem tako priča za Kurir jedan biznismen koji je više puta učestvovao u svemu tome. Prema njegovim riječima, rijetko se može vidjeti oružje na takvim druženjima, što nije bio slučaj i u Bijeljini prije tri dana. N.rkotici, kaže naš sagovornici, često se koriste i to u većim količinama.


- Poznajem nekoliko ljudi koji su uhapšeni u Bijeljini, uglavnom su to biznismeni, među njima je i sudija Slavko Vinčić iz Slovenije, pa mi je zato čudno odakle toliko oružje na tom mjestu. Te o.gije na koje ja odlazim izgledaju tako što se nas nekoliko dogovorimo oko vremena i koliko ćemo novca da damo. Obično, svako od nas da po 1.500 do 2.000 eura, pa se onda angažuju djevojke preko posrednika koji nam to stalno završava. Nekada bude tu oko 30, 40 djevojaka. Sve vrhunski izgledaju, imaju silikone, firmiranu garderobu. Što se lokacije tiče, to obično bude mjesta koja nisu u blizina grada, koja se iznajmljuju, gleda se da budu luksuzna mjesta, da imaju bazen i poželjno je da nema drugih kuća i blizini. Zato to sve mnogo i košta - rekao je sagovornik, insistirajući da ostane anoniman, piše Kurir.


On je napomenuo da među elitnim pros..tutkama ima dosta ličnosti koje se pojavljuju u medijima, ali i onih anonomnih iz raznih profesija.

- U tom poslu nisu samo starlete, učesnice rijalitija ili pjevačice. Vjerovali ili ne, tu su i bankarke, doktorke, advokatice, profesorke, direktorke državnih firmi. Nijedna od njih nije prisiljena da se time bave, već su u tome dobrovoljno. U zavisnosti od potražnje, cijene su različite, od 300 eura za veče po djevojci, pa do 1.000. Uglavnom je 300 do 500 eura. Nema nasilja i tome slično, one imaju odnose pojedinačno a ponekad budu u gr.pnjaci. Jednostavno, hoćemo i dobijemo dobar provod i s.ks. Žurke traju do jutra, a nekada i dva dana - zaključio je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.