x

Boba iz Žikine dinastije je postao deda: Bavi se ovim poslom, a mnogi ga danas ne bi prepoznali! (FOTO)

Vladimir Petrović povukao se iz svijeta glume, a danas ima i unuka. Svi ga pamte kao Bobu iz popularnih filmova „Lude godine“, „Kakav deda takav unuk“, „Idi mi dođi mi“, iz davnih osamdesetih. Ipak, on se odlučio za neki drugi poziv.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Sretno sam oženjen, imam dvoje djece, sina Igora i kćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, postao sam deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere - rekao je za „Blic“ bivši glumac jednom prilikom i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

- Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaha žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lijepe trenutke zajedno - kaže Petrović.


Glumac je ranije izjavio za „Blic puls“ da se ne kaje što nije ostao u svijetu glume i da je sretan izborom koji je napravio.

- Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svijetu - rekao je tada Boba iz "Žikine dinastije".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.