x

dugo su u vezi

Bodybuilder oženio lutku i objavio snimku s vjenčanja!

Bodybuilder iz Kazahstana oženio je lutku nakon što je nekoliko puta odgađao ceremoniju, posljednji put jer su mu razbili nos zato što je bio obučen kao žena.


“Dogodilo se. Nastavit će se”, napisao je Yuri Tolochko uz snimku s vjenčanja.

U videu Yuri lutki stavlja prsten na ruku, a vidi se i njihov prvi bračni poljubac te prvi ples.

Video je odmah počeo izazivati različite reakcije, no Tolochko govori kako Margo tretira kao stvarnu ženu. Kaže da ju je upoznao u noćnom klubu.


Trebali su se vjenčati u martu, no tad je počela pandemija, a drugi put Yuri je odgodio svadbu nakon što je napadnut tokom transrodnog skupa u kazahstanskom gradu Almatyju 31. oktobra.

Yuri se identificira kao pans.ksualac i kaže kako se može zaljubiti u “lik, sliku, dušu ili samu osobu”.


U jednom intervjuu Yuri je rekao da je Margo odveo u kliniku (legalnu kliniku, namijenjenu ljudima) kako bi ona obavila neki posao koji ima.

Sigurno je to morao biti čudan dan za hirurge koji tamo rade. Tvrdi da se Margo počela osjećati pomalo samosvjesnije zbog njenog izgleda nakon što je objavio njihovu vezu.

"Dobro je poznato da su ljudi od plastike preosjetljivi na svoj izgled", tvrdi.

Rekao je: „Kada sam svijetu predstavio njenu fotografiju, bilo je puno kritika i ona je počela da dobija kompleks, pa smo se odlučili na plastičnu operaciju."

Dodao je još i ovu čudnu izjavu: „Ona je unutra zaista nježna duša“.

Zvuči kao da smo svi pomalo Margo ako smo iskreni prema sebi? Bodibilder kaže da su se upoznali u baru nakon što je neki čovjek napao Margo i on je uspio da je uskoči i zaštiti je. Viteštvo ipak nije mrtvo. Čestitke sretnom paru.

.

.

.

.

.

Izvor: Fokus/Espreso


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.