x

upitan i nastup u sanskom mostu

Bojkot zbog objave o Srebrenici: Svi Đanijevi nastupi u sarajevskom klubu su odgođeni!

Na društvenim mrežama nedavno je osvanula stranica pod nazivom “Bojkot koncertu Đanija u Sanskom Mostu 27.07.2023 diskoteka Camel”.

Pojedinci koji stoje iza navedne stranice apeliraju na građane Sanskog Mosta da bojkotuju zakazani koncert koji će se održati 27. jula u ovom gradu. Ovaj poziv na bojkot koncerta proizlazi iz nedavnih kontroverznih događaja koji su se odigrali na društvenim mrežama.


Na godišnjicu genocida u Srebrenici, sin pjevača Đanija Trajkovića, Miloš Trajković, je putem društvenih mreža objavio fotografiju ratnog zločinca Mladića uz opis “Hvala za Srebrenicu”. Ta objava izazvala je oštre reakcije i osudu javnosti, s obzirom na težinu i osjetljivost događaja koji se obilježava tog dana.


Nakon što je njegova objava postala predmet kontroverze, Miloš se kasnije istog dana oglasio putem društvenih mreža tvrdeći da nije on objavio spornu sliku i opis, već da mu je hakiran profil. Taj navod o hakiranju izazvao je dodatne špekulacije i rasprave među građanima.


Najnovija informacija dolazi nam iz sarajevskog hotela “Heco”. Naime, kako su obavijestili, svi zakazani koncerti Đanija se u njihovom klubu odgađaju do daljnjeg.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.