x

raj u prirodi

Bosanskohercegovačka Toskana nadomak Mostara: Hotel i restoran uz sami vinograd donose rajski mir!

Na samo 12 kilometara od Mostara u Gnojnicama nalazi se pravi raj na zemlji sa nestvarnim prizorima i ljepotom prirode koju je teško dočarati samo riječima. U pitanju su Carski vinogradi i Emporia Wine Dine Hotel.

Emporia Wine Dine Hotel s pogledom na vinograd pruža jedinstven ugođaj, a vremenom je postalo nezaobilazno mjesto za savršen odmor u Hercegovini. Sam hotel u sklopu kojeg se nalazi vinarija, restoran, te bazen donosi potpuno novu dozu hedonizma.


Ugodan smještaj i pogled na vinograd pružaju vam jedinstvenu mogućnost uživanja u prirodi. Već s prvim dolaskom bićete očarani što "majkom prirodom", tako i samim hotelom koji je pažljivo građen i predstavlja spoj tradicije i modernizma. Prvi dojam svih gostiju zasigurno je kako se nalaze u čuvenoj Toskani, pa ovo mjesto s pravom možemo nazvati jedinstvenim u BiH.


Restoran i vinarija hotela nude vam bogatu ponudu, kao i specifičan meni. Uživanje uz sami bazen i prirodu odvest će vas u potpuno novi svijet, gdje pronalazite rajski mir. Ovo je definitivno mjesto gdje ćete po prvi put kušati jela koja do sada niste , a naravno, nezaobilazno je i vino iz Carskih vinograda koje se može pohvaliti raznim prestižnim nagradama.


Sam smještaj u Emporia Wine Dine Hotelu nudi poseban komfor. Sobe koje su uređene u posebnim tonovima u skladu sa prirodom koja okružuje hotel i iz kojih se pružaju najljepši pogledi nude nezaboravna buđenja i jutra o kojim ste oduvijek maštali.


Svakako, ono što je u cijeloj priči bitno jeste sami doček na koji ćete naići. Ljubaznost zaposlenika je zaista posebna priča za sebe, a uz komplet priču vezanu za Carske vinograde i Emporia Wine Dine Hotel je jasno zašto svi gosti odlaze maksimalno zadovoljni s obaveznim naglašavanjem kako se prvom prilikom vraćaju na ovo mjesto.


Kako bi se uvjerili u pravo carstvo koje ovo mjesto pruža svakako možete pogledati kroz fotografije, a topla preporuka jeste da obiđete ovo mjesto.

Više o ponudi, samom hotelu i vinogradima možete pogledati na njihovim profilima: 
https://www.instagram.com/carski_vinogradi_emporia_hotel/
https://www.facebook.com/emporia.carskivinogradimostar

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
31

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.