x

fascinantni prizori

Ništa mi nije, a sve mi je: Kenan Tucić snimio filmski spot za pjesmu koja nosi jake emocije!

Bosanskohercegovački pjevač sa adresom u Švedskoj Kenan Tucić premijerno predstavlja pjesmu "Ništa mi nije, a sve mi je". Osim što će se mnogi pronaći u ovoj numeri koja nosi jake emocije, koje je Kenan fenomenalno prenio na sve, projekat prati i visokobudžetni spot sa nevjerovatnim prizorima. 


Pjesma "Ništa mi nije, a sve mi je" je ubjedljivo najbolji projekat talentiranog Kenana Tucića. Osim što je uložio da sve bude vrhunski i perfektno, on je dao 100 odsto sebe i kako bi prenio jaku emociju koja je jasno uočljiva u pjesmi. Kenan je majstorski odradio taj dio posla zbog čega je njegov istaknuti vokal još više dobio na težini. Kenan je nadrealno uspio da prenese kako se osjeća kada se izgubi ljubav. Ovo je ona numera koja jasno opisuje situaciju kada vam ništa nije važno nakon što ste ostali bez voljene osobe. 


Tekst potpisuje Željko Ilić. Alen Lemešević je uradio muziku, otpjevao prateće vokale, te uradio aranžman zajedno sa Mirzom Balićem. Videozapis je snimljen na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini pod rediteljskom palicom Jasmina Pivića, koji je pored Sanela Buluta bio zadužen za editovanje i postprodukciju. Tako vidimo sjajne prizore sa Blidinja, zeničkih Smetova, dok je prostor za pravljenje montažnog studija omogućila zenička Arena. U videu se pojavljuje i poznati zenički slikar Hilmo Hilson Kahrić. GoodLook Barbeer studio - Adnan Alihodžić se pobrinuo za frizure. 


- Jasko je moj drug, prijatelj i čovjek kojem mnogo vjerujem. Zadužen je za sve moje spotove. Ovaj put snimali smo na Blidinju, u Zenici i na Smetovima. "Ništa mi nije, a sve mi je" bi trebala biti moja lična karta. Pjesma je završena 2021. godine, ali sve planove je poremetila korona. Jednostavno, pjesma je čekala pravi trenutak da bude ekranizirana i predstavljena publici. Sada je pravo vrijeme da svi čuju "Ništa mi nije, a sve mi je". Kao borac kroz život sa mnogo iskustava biram pjesme s kojima se bar u segmentima iskustvom i emocijom mogu povezati - rekao je o projektu Kenan Tucić, kojeg možete podržati na Instagramu i Facebooku: 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.