x

njene potresne riječi SLOMILE SVE

Bože, zašto mi je uze? Ne mogu da živim bez nje: Majka preminule Kike Đukić očajna!

Jutjuebrka Kristina Kika Đukić preminula je 9. decembra prošle godine.

Sumnja da je riječ o, navodnom, samoub.stvu otvorila je veliku, tešku i mučnu temu nasilja na internetu, što je navođeno kao mogući uzrok, budući da je Kristina, poznatija kao Kika, upravo bila žrtva ovog vida maltretiranja od početka svoje Jutjub karijere.


Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provjera utvrdilo da nema mjesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično djelo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kike Đukić.


Međutim, sa ovom odlukom se Kikina mama Nataša nikako nije saglasna, a na Instagramu se često oglasi i sa pratiocima podijeli svoju tugu. U posljednjem snimku koji je objavila, ona lije suze i govori koliko joj nasljednica nedostaje.


- Jedino što mogu da se pitam: „Zašto mi je Bože uze, zašto? Ne mogu da živim bez nje” - govorila je Nataša kroz suze, dok su joj pratioci uputili riječi podrške.

Podsjetimo, Kristina Kika Đukić, tragično je nastradala 9. decembra u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a sahranjena je 14. decembra na groblju Lešće. Ispraćaju na vječni počinak prisustovao je veliki broj njenih kolega i prijatelja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.