x

MIRJANA I DEVIN SPREMNI

Brena svjedoči protiv Miroslava: Sutra suđenje Iliću za utvrđivanje očinstva!

Veliko pitanje koje intrigira sve jeste da li će se Miroslav Ilić sutra pojaviti na ročištu povodom sudskog procesa koji protiv njega vodi njegov, i dalje nepriznati, sin Devin Antonović. Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića sa sinom je doputovala u Beograd i spremna je za ročište koje će se održati sutra u Palati pravde, a ona otkriva koliko je značajan ovaj proces, ne samo za njih već za sve žene:

- Devin je moj heroj. Kao što znate, on se ovih godina nije samo borio sa Miroslavom, već i sa stvaranjem svoje karijere. Hvala Bogu, sa karijerom je vrlo uspješan i sad još da završi ovo sa Miroslavom, pa će biti spokojan. Njemu ne prija pažnja javnosti, ali bez obzira koliko teško bilo i koliko puta je želio da odustane, sad mora da istraje. Ne toliko zbog sebe, već u ime svih samohranih majki i nedužne djece koja se nalaze u sličnim situacijama. Svakodnevno mu šalju poruke i mole ga da se ne preda- kazala je Mira koja je sa sinom prošla veoma tešku proceduru kako bi upošte stigla u Beograd iz Amerike gdje živi:


- Put nam je bio veoma rigirozan. Već dva puta smo otkazivali dolazak zbog problema oko testova povezano sa koronom. Niko na šalterima nije bio siguran kakvi dokumenti su u stvari potrebni. Bilo je dosta naporno i komikovano putovanje. Ipak smo morali doći - kazala je Antonovićka i otkrila u kojoj fazi je sada sudski proces koji vode protiv Miroslava:


- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovdje još uvijek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmjeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmijeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava cjelokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove - otkrila je Mirjana za "Kurir" i kaže da bi voljela da se Miroslav sutra pojavi na ročištu jer i Devin i ona imaju dosta pitanja za njega:


- Ja i Devin bismo imali dosta toga da ga pitamo. Prvobitno, šta mu je sve ovo trebalo kad je imao priliku da sve obavi u roku od pola sata jednim razgovorom sa Devinom- iskrena je Mira koja je ipak mišljenja da se pjevač neće pojaviti:

- Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smjelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo može doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani - izjavila je tužilja i ovom prilikom pojasnila motive Lepe Brene da svedoči protiv Miroslava.


- Brena je ćutala i trpjela Miroslava godinama kako je non stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dijete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmenjivanju ovog zastarjelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu djecu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.