x

Brenin spektakl na kiši u Areni jezera Modrac! (FOTO+VIDEO)

Jedan od najpoznatijih objekata u TK, Club Plaža,  ponovo je priredio sprektakl u Koncertnoj areni jezera Modrac za koji je vladalo veliko interesovanje i za koji su karte već danima prije rasprodate. Kako i ne bi, kada je gost večeri bila balkanska muzička diva Lepa Brena. Pred više hiljada fanova Brena je suvjereno vladala scenom, a atmosferu dovela do usijanja.

Club Plaža

Prokosovići bb 75300 Lukavac

061/393-133

Već prvim taktovima dalo se naslutiti kako će i ova junska noć biti nezaboravna za sve posjetitelje. Iako se u prvi mah činilo kako će kiša omesti ovaj spektakl, to se nije dogodilo, jednostavno i oblaci su uživali u notama samo najvećih Breninih hitova, a Arenom se orilo ``To, to, to je to hajde da se volimo...``, ``Bato, Bato, Bato, ti si moje zlato...``, `` Udri, udri, udri Mujo...``.

 

U jednom trenutku nakratko na sceni se pridružio i Maid Hećimović, donedavni učesnik X Factora, što je publika propratila gromoglasnim aplauzom. Brena kao muzička diva nije se štedjela, te tako još jednom svojim fanovima priuštila nezaboravnu noć. Club Plaža ovim nastavlja tradiciju priređivanja samo najboljih zabava i potvrđuje zašto je jedan od najboljih i najpoznatijih objekata u TK i šire. 

 

Video pogledjate OVDJE.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.