x

Čabrakapa se sreo sa kćerkom Subotićki iza leđa: Aleksandra pobijesnila, ovo su detalji tajnog susreta!

Pomirenje Karađorđa Subotića sa Aleksandrom Čabarkapom izazvalo je burne reakcije u javnosti, budući da je riječ o čovjeku koji je rijaliti zvijezdi palio ranč i kuću, bacao bombe na privatni posjed, spavao sa suprugom i kćerkom.

U intervjuu za jedan list Karađorđe je iznio svoje viđenje cijele situacije.

- Aleksandri (Subotić, prim. aut.) sada zamjeram bliskost sa Ljubom Pantović, volio bih da se ona, kao što sam i ja, pomiri sa Čabarkapom. Narod je sretan kada vidi da se ljudi mire umjesto da idu na sahranu jedan drugom - počeo je priču Karađorđe.

- Aleksandra je ljuta na mene jer sam u dobrim odnosima sa Čabarkapom, rekla mi je da joj je to teško palo i da sam poludio i zato neće da komunicira sa mnom. Prije Aleksandrinog puta u Dubai, mala Magdalena je bila kod mene i ja sam je odveo da se vidi sa svojim ocem Aleksandrom Čabarkapom - nastavio je priču Subotić, opisujući potom kako je protekao ovaj susret.


- To je bilo baš emotivno, idilično, prelijepo. On je kupio bebi patike i ona je bila presretna. Vidim ja da krv nije voda, dijete je reagovalo vrlo lijepo. Aleksandra se mnogo naljutila na mene tada, ali šta da radim, ne treba dijete da pati, treba da viđa oca. Makar otac bio ljudožder, to je otac i ne treba braniti djetetu da ga viđa - dodao je Karađorđe, a potom zaključio priču priznanjem da mu je Čabarkapa otkrio mnogo tajni Ljube Pantović, te da će ih on sve ispričati pred kamerama rijalitija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.