x

svanulo im

Ceca i Lukas se oparili na romskoj svadbi: Zaradili honorar od po 50.000 eura!

Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Jana Todorović, Dragan Kojić Keba, Nadica Ademov, Enes Begović, Aleksandra Bursać i druge zvijezde sa estrade, bili su specijalni gosti na luksuznoj svadbi u Rimu, koja je prema nekim procjenama koštala oko 500.000 eura. Od toga je domaćin veselja oko 200.000 potrošio samo na angažovanje velikih muzičkih imena.

Slike sa ove zabave iz Italije u ponedjeljak uveče preplavile su društvene mreže. Na njima se vide folkeri kako na romskom veselju pjevaju gostima koji ih kite novčanicama od 100, 200 i 500 eura. Najbolje je prošla najveća balkanska zvijezda Ceca Ražnatović.

Njoj su gosti na svadbi isključivo davali bakšiš od 500 eura koja je pjevačica sakupljala, a potom predavala muzičarima koji su je pratili.


Kako smo saznali od naših izvora, svi pjevači su unaprijed debelo plaćeni za gostovanje na ovoj luksuznoj svadbi, zapravo po cijenama koju su bile aktuelne prije pandemije virusa korona koja je žestoko pogodila Italiju. I pored toga što je rizik od širenja zaraze u toj državi i dalje prisutan, domaćini su ipak procijenili da je pravi trenutak za veselje koje su organizovali u jednom čuvenom dvorcu u Rimu sa kojeg puca pogled na cijeli grad.


Svim izvođačima je bio obezbijeđen avionski prevoz i smještaj, dok su Ceca i Jana povele sa sobom i svoj tim saradnika.

Ražnatovićeva je imala posebne uslove: binu, svoj bend i frizera. Sa njom je na veselje krenula i kćerka Anastasija Ražnatović kao i prateći vokal Aleksandra Dabić.

Ceca i Lukas su, prema našim saznanjima, od ove romske svadbe inkasirali po 50.000 eura, Jana 30.000, dok su Keba i Enes Begović uzeli po 20.000.


Aleksandra Bursać i Nadica Ademov su plaćene po 15.000 eura.

S obzirom na to da je tokom cijele večeri bakšiš pristizao u velikim količinama, pretpostavljamo da su nakon završetka svirke pjevači zajedno sa muzičarima na ravne časti podijelili pošteno zarađen novac.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.