x

Ceca otkrila zašto Brena nije prisustvovala svadbi: Ovo je jedini razlog!

Svi bruje o tome kako je Lepa Brena, umjesto na svadbu Veljka Ražnatovića, otišla u Monako, uprkos višedecenijskom prijateljstvu sa Cecom.

 Jedna od teorija, kako tvrde izvori, jeste da Brena zapravo uopšte nije bila pozvana na vjenčanje, što je ujedno pokrenulo i razne priče o tome kako Ceca nije prisustvovala Prijinom i Filipovom svadbenom veselju.

Pjevačica se tim povodom oglasila i otkrila pravi razlog zašto Brena nije viđena među brojnim Bogdaninim i Veljkovim zvanicama.

- Ne, žena nije ni bila pozvana, to su samo ružne spekulacije...- rekla nam je Svetlana Ražnatović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


sezonski pozdrav svim mojim prijateljima, ja sam Marija Pejčinović Burić, ja sam iz dubrovačke hrvatske, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo o tome kako sam vratila svog muža svog života, želim reći ljudima u svijetu da postoji prava čarolija caster online i moćan je i originalan, Zove se Baba Wale Wiseman. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me izbacio. Kada sam kontaktirao Wiseman, dao je ljubavnu čaroliju za mene i mog muža koji je rekao da ne ima li ikakve veze sa mnom opet me nazvao i počeo me moliti. Svima koji čitaju ovaj članak i treba im bilo kakva pomoć Wiseman može također ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput ponovnog uspostavljanja braka i odnosa, izliječenja svih vrsta bolesti, sudske instance, trudnoće, čarolije, sada smo jako zadovoljni sobom. Wiseman ga tjera da shvati koliko se volimo i trebamo jedni druge. Ovaj je muškarac stvaran i dobar. Također vam može pomoći da popravite svoju narušenu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to kao čudo! Bez bračnog savjetovanja i u našem ljubavnom životu to radimo jako dobro. Kontaktirajte ovog sjajnog čovjeka ako imate problema sa trajnim rješenjem putem e-maila: [email protected] WhatsApp: +2349014523836 Viber: +2349014523836