x

oprostila se od marka živića

Nataša Pavlović slomljena nakon smrti bivšeg muža: Njene riječi će rasplakati mnoge!

Marko Živić je četiri godine bio u braku sa Natašom Pavlović, a i nakon razvoda par je ostao u dobrim odnosima. Voditeljka se putem Instagrama oprostila od bivšeg supruga.

"Htjela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmijeh odlučio da se povuče, ti si ga tjerao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umjetnosti", napisala je voditeljka i dodala:


"Vjerujem da će Kruševac s ponosom dodijeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smij se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi", zaključila je Nataša.


Podsjetimo, Marko Živić preminuo je u 49. godini od posljedica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović". Glumio je u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspješnih projekata.

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvjezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".

.

.

.

..


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.