x

planira da ulaže da je sredi

Cecina vila na Kipru propala: Obrušena fasada i ograda, hitno joj potrebno renoviranje!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović prije nekoliko dana otputovala je na Kipar sa sestrom Lidijom i unukom Željkom, a sada im se pridružila i njena kuma Viki Miljković.

Ceca godinama ima luksuznu vilu u Aja Napi, a sada pjevačica planira da renovira kuću, a u tome će joj pomoći upravo Viki.

- Ceca godinama nije ulagala novac u vilu, pa je sada odlučila da je potpuno sredi. Kada joj je Viki rekla da je otvorila firmu koja se time bavi, odmah je odlučila da je angažuje. Miljkovićeva je bila presretna što joj je upravo Ceca jedan od prvih klijenata. To joj je sjajna reklama - kaže izvor.


On objašnjava da je Ražnatovićeva odlučila da renovira kuću od poda do plafona, ali i da uredi cijelo dvorište.

- Srediće ogradu, koja je u lošem stanju, fasadu, bazen, cijelu unutrašnjost kuće, a Viki će sa svojim arhitektama i dizajnerima enterijera uraditi projekat. Ona je i došla u Aja Napu kako bi sa Cecom dogovorila sve detalje. Bitno joj je da vidi šta to njena kuma želi, koji stil i boje će dominirati kućom. Viki joj je dala neke prijedloge, ali Cecina će biti posljednja.


Ražnatovićeva nije tražila popust od svoje kume.

- Nije željela da joj Viki spušta cijenu zato što su drugarice. Sretna je što je njena kuma pokrenula novi biznis i želi da je podrži u tome, a ne da joj izbija pare iz džepa. Zbog toga će sve usluge Miljkovićkine firme platiti po punoj cijeni. Violeta je htjela da joj da popust, ali Svetlana nije htjela ni da čuje za to.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.