x

Cijela Šumadija priča o porodici Spasić! Imaju već šestoro djece, sedmo je na putu: Zna se ko šta radi u kući i uvijek se lijepo organizujemo! Mi smo skromni, ali sretni!

Kada je nedavno Ana Spasić (36), diplomirani ekonomista pobijedila u akciji Biramo najljepšu mamu u Šumadiji – šira javnost čudom nije mogla da se načudi da je ova lijepa Kragujevčanka majka šestoro djece! Ovoga puta stiže još jedna predivna vijest. Ana je po sedmi put trudna.

- Mi volimo djecu. Da je sreće da svaka porodica u Srbiji ima bar po četvoro kao nekada kada su naše bake rađale- priča nam Ana skromno i nenametljivo.

Ne vidi ništa čudno u tome što je riješila da po sedmi put postane mama.

Ona i suprug Darko, tehničar u Hitnoj pomoći svoju ljubav krunisali su predivnom porodicom i djecom. Najstarija Milica je učenica drugog razreda Druge kragujevačke gimnazije i bavi se atletikom. Teodora koja je krenula u prvi razred srednje škole pokazuje talenat za slikanje, ali takođe trenira atletiku kao i mlađe sestre – trinaestogodišnja Anastasija i desetogodišnja Marija.


Đurđija ima četiri godine i ide u vrtić. Najmlađi je Gavrilo koji ima tek dvije godine.

- Zna se ko šta radi u kući. Darko je glavni kuhar, Milica mi pomaže oko mlađe djece, sve je stvar organizacije. Hvala Bogu zarađivali smo do sada, živimo prosječno, sada nas samo brine prostor, jer moramo da jednu sobu osposobimo za bebu. Kupili smo auto na kredit sa sedmoro sjedišta da bi mogli porodično da putujemo i to je za nas bila "kapitalna investicija" , istrošili smo se - kroz smijeh priča mama heroj.

Ona savjetuje da se rađaju djeca. I pored činjenice da je ne radi u svojoj struci, da dnevno stoji za mašinom i po deset sati, nije izgubila volju za rađanjem.

- Ništa vam ne može donijeti radost kao djeca. Mi smo skromni, ali srećni - kažu nam Ana i Darko koji prinovu očekuju na proljeće sljedeće godine.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.