x

sve izlazi na površinu

Vidojeva ljubavnica pobjegla! Nakon Ristovićeve smrti, život joj uništen: Zatvorila salon, u stan se uselila nova porodica!

Historičar umjetnosti i kolekcionar antikviteta, Vidoje Ristović, preminuo je 8. maja prošle godine, a kako je Republika prva saznala i pisala, smrt ga je zadesila na stolu za masažu u salonu njegove ljubavnice Danijele B.

Naime, kako je Republika portal još tada saznao, Ristović je u toku intimnog odnosa koristio takozvanu "vij.gru smrti", koju je nabavio od izvjesnog dilera kog zovu Rus, a ljubavnici Danijeli gubi se svaki mogući trag.

Međutim, kako sada isti portal dolazi do novih informacija, Danijela B. napustila je adresu gdje je pružala usluge masaže, zatvorila salon i pobjegla iz stana vječne tuge, jer nije mogla da se nosi sa crnim mislima i prostorom u kojima je provela posljednje trenutke sa pokojnim historičarom.


Ekipa portala Republike posjetila je zgradu na Zvezdari, u kojoj se Vidoje tajno viđao sa svojom ljubavnicom, a kako su tamo rekle komšije, Danijelu nisu vidjeli otkad je pobjegla glavom bez obzira.

- Otišla je ona odavno… Uvijek sam voljela da je vidim, da s njom popričam malo kad je sretnem na ulici, ali onda je naprasno nestala, nije mi se javila. Poslije sam čula od jedne druge žene iz komšiluka koja je isto sad pokojna, da se odselila. Pa šta će mučenica, zadesila je ta tragedija, a poslije valjda još jedna, ali to nisam sigurna. I ja bih pobjegla da sam na njenom mjestu! Viđala sam Vidoja, često je navraćao, ali ih nikada nisam vidjela zajedno, valjda nisu htjeli da se eksponiraju javno, što razumijem. Neka mu je pokoj duši, a i njoj želim sve najbolje - rekla je starija komšinica koju su novinari sreli ispred zgrade.


Ulaskom u samu zgradu, uvjerili smo se da je Danijela B. zaista zatvorila salon, te da sada u tom stanu žive potpuno drugi ljudi, koji su se tu uselili nakon tragedije, piše Republika.

- Ne živi više ona ovdje. Zatvoren je taj salon, to je ovaj stan ovdje... Ali tu sada živi neko drugi, sve se promijenilo nakon toga - istakla je druga komšinica koja živi upravo na toj adresi gdje je ljubavnica Vidoja Ristovića imala salon.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.