x

Cobi osim hitova ima još nešto čime se ponosi: Ova ljepotica je njegova djevojka i ima nesvakidašnje zanimanje!

Atraktivna Jelena Nikolić na društvenim mrežama je poznata kao Cobe ili Cobeliks, a interesantno je da su reper i ova ljepotica imali ovako slične nadimke i mnogo prije nego što su se upoznali!

"Cobi, jesi ti radio traku?", je rečenica je koju u posljednje vrijeme tinejdžeri neprestano ponavljaju, a iza nje stoji reper Slobodan Veljković Cobi. Iz Prokuplja je kročio u Beograd i osvojio scenu, a privatan život se trudi da sakrije od očiju javnosti.

- Ona je bila Cobe i prije nego što smo se upoznali - izjavio je Cobi, kada je otkrio da upravo njen glas čujemo na početku svake pjesme koju on potpisuje. Sigurno ste dobro upamtili ono: "Cobi, jesi ti radio traku?"


Upravo je lijepa Cobeliks iza nje.

- To je neka priča sa mojom djevojkom. Htio sam da stavim ''votermark''. To i preko rade svi koji žele da im se čuje ime, da ostanu upamćeni. Ona je blejala na gajbi i ja sam bio u fazonu daj molim te kaži nešto da bi mogao da stavim na svoje bitove. Ona mi je poslala bukvalno dvadeset klipova - ispričao je Cobi i objasnio da je potom iz njih isjekao sve što mu treba i spojio ih u jednu upečatljivu rečenicu.


Međutim, ono što Jelenu čini jednom od najzanimljivijih mladih djevojaka na sceni nema nikakve veze sa Cobijem. U pitanju je vrijedna i prelijepa djevojka koja je multitalentovana i ima nekoliko zanimljivih poslova.

Oni koji se dobro razumiju i prate blogove znaju i da je Jelena Nikolić jedna od prvih srpskih blogerki. Osim toga, već godinama radi u pozorištu. Trenutno je inspicijent Pozorišta na Terazijama.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.