x

haos

Čorba izašao iz Zadruge bez dinara: Rijaliti učesnik progovorio o gubitku honorara i odnosu sa Kristijanom nakon rijalitija!

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović uživaju u ljubavi nakon završetka rijaliti programa "Zadruga". Čorba je otkrio u kakvim je sada odnosima sa Kristijanom Golubovićem i da li se kaje što je zbog sukoba između Kristijana i obezbjeđenja kažnjen pozamašnom sumom novca.

- Odbrojavali smo dane. Jako nas lijepe uspomene vežu za ovu kuću i na sve ono što smo doživjeli ovde, ali treba nam odmora od svega.

Kako je porodica reagovala na vaše učešće?

- Na početku nisu bili nešto za to, ali sada kada sam izašla vidim da su baš prezadovoljni. Za sada su zadovoljni zetom, imaju male zamjerke, ali su zadovoljni - rekla  je Teodora.


Bio si kažnjen kada si se upleo u sukob između Kristijana i obezbjeđenja. Da li si uspeio nešto da zaradiš u rijalitiju?

- Uspio sam da zaradim nulu. Izašao sam bez honorara, ali nisam očajan jer nosim mnogo lijepa iskustva. Ovdje sam se pokazao i kao kuhar i kao muzičar, osvojio sam djevojku koju puno volim i koja me podržava u svemu, tako da mi nije krivo što sam izgubio jer znam da sam dosta toga dobrog ovdje naučio i pokazao sam sebe. Promovisao sam srpske enklave na Kosovu u ovom formatu ovdje i mnogo sam zadovoljan - rekao nam je Čorba.


Kakav ti je odnos sa Kristijanom u spoljnom svijetu?

- Vidjeli smo se prve večeri kada sam izašao. Juče smo se ponovo vidjeli. Ta dva dana između sam se posvetio malo sebi, malo smo se prošetali, udahnuli vazduh. Jako sam se loše osjećao kada su ljudi krenuli sa svih strana, bio sam u konfuziji, ali sam sada prihvatio.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.