x

dovela sve do GRANICE PUCANJA

Da li je moguće da je ovo obukla? Voditeljka Pinka se u emisiji kod Ognjena pojavila u provokativnoj haljini! (Foto)

Bivša zadrugarka , a sad već jedna od omiljenih voditeljki televizije Pink, Ivana Šopić, svima je poznata kao atraktivna plavuša iz rijalitija ,,Zadruga 3", koja je po izlasku sa velelepnog imanja donijela veliku promjenu tako što je svoju kosu ofarbala u crno, ali je onda shvatila da je ona zapravo plavuša.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tog imidža drži se i sada kada je voditeljka Pinka. Postala je voditeljka i svoju karijeru njeguje u tom smjeru. Za kratko vrijeme je postala miljenica kako muške tako i ženske populacije, zbog britkog jezika, ali i atraktivnog izgleda.


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Često joj zameraju da se oblači previše provokativno za voditeljku, ali njoj to ne smeta, već nastavlja po starom. Sinoć je gostovala kod Ognjena i oduvala sve svojom providnom haljinom. Ispod se vidio veš, kao i njeno zategnuto tijelo i bujne grudi.

Duga plava kosa je njen zaštitni znak, a preplanulo tijelo i bujne grudi su prosto zapalile prisutne.


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Fotografi su je uhvatili u vrelom izdanju, a ona nije skidala osmijeh sa lica.

Podsjetimo, voditeljka i nekadašnja zadrugarka Ivana Šopić, je tokom svoje rijaliti karijere imala turbulentu vezu sa Stefanom Karićem, koja nije bila dugog vijeka.


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njih dvoje su po raskidu nastavili dalje sa životom, a da su u odličnim odnosima svjedoči činjenica da su zajedno proslavljali Srpsku novu godina.

Upravo zbog toga, postavlja se pitanje da li su bivši ljubavni ponovo obnovili odnos.


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gostujući kod Ognjena Amidžića riješili su da otkriju istinu, ali njihovim misterioznim odgovorila dodatno su podgrijali spekulacije, da zaista ima nešto više od prijateljstva.

- Imali ste burnu vezu, poslije "Zadruge" je mirisalo na svadbarski sokak i onda sukob, a sad pomirenje. Šta se dešava? - pitao je Ognjen.

- Snimamo pjesmu, ovo je bilo zbog publiciteta - našalila se Ivana.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.