x

okršaj u programu uživo

Da li se baviš pros..tucijom? Okršaj novinarke i Dušice Grabović: Spomenula i snimak na kome ugovara klijentelu!

Dušica Grabović, koja je bila povezivana sa bavljenjem elitnom pros..tucijom, istakla je da se tim poslom nikada nije bavila i da joj je napismeno stiglo da nikada nije osuđivana.

Prema riječima novinarke Ljiljane Stanišić, redakcija Kurira je dobila ekskluzivni snimak osobe koje je navodno ugovarala sastanak sa Dušicom Grabović, a mlada pjevačica je istakla da to nije bilo ugovaranje pros..tucije, već nastupa.

Na otvoreno pitanje Ljiljane Stanišić da li se bavi pros..tucijom, Dušica je istakla jasno i glasno da se nikada tim poslom nije bavila.


- Ja se bavim isključivo pjevanjem. Deset godina unazad nisam u zemlji, nakon povratka iz Australije, otišla sam u rijaliti gdje sam se visoko pozicionirala. Ja nemam veze sa pros..tucijom, nemam pojma otkud tu moje ime. Zbog smrti roditelja sam došla ovdje iz Amerike i to me je zateklo - kaže Dušica, koju su kolege etiketirale kao m.kroa.

Prema pisanju jednog tabloida, Dušica je određena kao m.kro, a kako je ona sama navela, nikada se nije time bavila.


- Na naslovu piše da ja privodim djevojke. Poslije samo prepisuju, konkretno, ja nisam pros..tutka - istakla je Dušica u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Ona je istakla da je već otkrila ko je pustio sporni snimak u javnost.

- Imamo dvije potencijalne osobe protiv koje ćemo podnijeti krivične prijave, prvo zato što je neko snimao razgovor. Utvrdila sam ko je, ali ne bih da otkrivam ko je, da ne bi pobjegao. Javila sam se čovjeku koji je rekao da je prijatelj mojih prijatelja, čim se neko pozvao na njih - kaže Dušica Grabović.


Prema riječima Ljiljane Stanišić kada je Dušici prvi put pustila snimak, Grabović je istakla da je tada ugovarala nastup.

- Tu sam da izvučem maksimum od onog posla. Ja ne znam šta ćemo sa tim djevojkama, koje su me direktno optužile za podvođenje. Tužiću svakoga ko mi je uvrijedio čast - kaže Dušica.

U posljednjoj akciji policije, u kojoj je uhapšeno 29 osoba zbog sumnje da se bave pros..tucijom i podvođenjem, Dušica Grabović nije ni privođena i saslušana povodom te afere.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.