x

Zanimljivosti

Da li znate koji poznati Srbin se pojavio u popularnoj seriji FRIENDS? (VIDEO)

Do prije nekoliko godina, recimo, nismo shvatili da smo u pojedinim scenama gledali dvojnike, pa zašto bismo onda u jednoj sceni primijetili Srbina.

Vjerovatno da nema osobe koja nije pogledala barem neku od mnogobrojnih epizoda kultne serije "Prijatelji", pa ipak, godinama kasnije, otkrivaju se tajne, detalji i propusti koje je kamera ipak uspjela da zabilježi.

Do prije nekoliko godina, recimo, nismo shvatili da smo u pojedinim scenama gledali dvojnike, pa zašto bismo onda u jednoj sceni primijetili nekadašnjeg predsjednika Srbije, Slobodana Miloševića! Da, dobro ste pročitali, bivši predsjednik se pojavio u ovoj seriji!


U epizodi u kojoj Ros i Rejčel putuju za Las Vegas (pa joj on nacrta brkove dok spava u avionu, a onda se i nakon noći pijanstva vjenčaju), vidjeli smo njihovo standardno prepucavanje.

Ros je mirno sjedio i čitao štampu, dok mu se Rejčel podsmijavala jer je mislio da ona želi da spava s njim. Upravo na tom časopisu koji Ros čita u avionu - tačnije na naslovnoj strani magazina "Tajm" nalazi se slika Slobe Miloševića.

Ono što je takođe zanimljivo jeste datum kada je ova epizoda emitovana. Epizoda "One in Vegas" je emitovana iz dva dijela - ova scena je iz drugog dijela, emitovana je 20. maja 1999. godine, dok je trajalo NATO bombardovanje.


(Espreso)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.