x

Dadilja Klara ukrala je tatin vjerenički prsten: Miljana Kulić šokirala u emisiji, a onda priznala zašto ljudima djeluje jeftino! (FOTO)

Miljana Kulić gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom iznijela detalje o porodičnom nasilju, kada je prijavila svog oca policiji. Priznala je da je uzrok bila krađa dadilje Klare, a onda i rekla da su sve izgladili.

"Mama i tata su trebali da krenu zajedno na more. Tu je ispao neki nesporazum, gdje tata nije mami objasnio zbog čega ne mogu da krenu. Mama kao mama otišla je sama, nije ništa pitala. Posle toga ja sam bila kap koja je prelila čašu. On je bio nervozan kada je saznao da je mama stvarno otišla na more, jer se u našoj porodici te druge večeri desilo nešto. Klara je bila kod nas 2 dana prije toga, pa je ukrala tatin vjerenički prsten, koji čuva 25 godina i koji je planirao da pokloni Željku. I naravno on se naljutio na mamu jer je takvu ženu primila u kuću. A i mama nije znala da je ona takav ortodoksni lopov, a zlato i zemlja su najveće prokletstvo. i tu je izbio konflikt između njih, tata nije želio da ode, a majka je otišla sama.


Ja ne volim da pričam o tome, moja porodica je savršena i tata mene najviše voli, a ja sam bila izrevoltirana što je tata vikao na mene, a ja želim da Željko raste u zdravoj okolini. Tata je vikao na mene što sam dozvolila da Klara bude u našoj kući. Ja sam otišla u policiju i prijavila tatu, rekla sam da niko ne može da se psihički iživljava nada mnom. Poslije smo razgovarali tata i ja i postigli smo dogovor", priznala je Kulićeva sretna što se sve dobro završilo.

Miljana je priznala da se pokajala što se ofarbala u plavo, jer je tada sama sebi djelovala jako jeftino.

"Sa plavom kosom izgledam mnogo jeftino. Bukvalno da me pitaju "Koliko seko koštaš". Kad se našminkam, original ona "ortodoksna". Ko god da mi je rekao da mi plava kosa lijepo stoji, slagao me je, taj me ne voli", rekla je Kulićeva u emisiji "Zadruga, narod pita".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.