x

uplašena

Dalilina majka se oglasila nakon užasnih scena: Platiće ološi, dušmani im ne daju da se vole!

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević oglasila se nakon što je Dejan Dragojević razbio sebi glavu zbog svađe sa Dalilom i Filipom Carem.

- Koliko volim Dejana, za svaku njegovu suzu i Dalilinu platiće ološi... To nisu ljudi, to su monstrumi! Imam ja dokaznog materijala kad zatreba za ove koji su do juče bili niko i ništa i sad se malo izgradili na osnovu "Zadruge" - rekla je ona za Blic i dodala:


- Jedino rkešenje je da ja uđem i razotkrijem sve dole i da pokažem nekima gdje im je mjesto. Uplašila sam se kad sam vidjela sve ovo. Ubjeđuju Dejana u suprotno, a tako i Dalilu. Igraju se životima. Djeca se vole, ali dušmani im ne daju. Taman su se pomirili i sve lijepo, kad sinoć haos. Ovo kad Huso vidi nikome neće biti dobro. Ćutao je, ali tek sad nek se mnogi čuvaju. Je li treba da padne mrtva glava...- kaže Dalilina majka.


Podsjetimo, Dejan Dragojević doživio je nervni slom zbog bivše žene Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara nakon čega je sebi isjekao glavu i završio u lokvi krvi.

Njega je produkcija odmah izvela napolje kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć, a Dalila je sve vrijeme jecala.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.