x

Dara Bubamara ponovo šokira javnost: Moje dijete ne ide u seljačku školu, upisala sam ga u privatnu sa pametnom djecom!

Dara Bubamara uvijek je u žiži jer privlači pažnju svakim potezom koji napravi. Javnost je podijeljena kada je ona u pitanju, pa je ili obožavaju ili ne podnose.

Ona je oduvijek važila za pjevačicu koja nema dlake na jeziku i nikada nije štedjela one koji su joj učinili bilo šta nažao ili su je javno prozivali, a sada je za Srpski telegraf progovorila o gorućim temama.

- Odlučila sam da više ne dajem intervjue jer su me u posljednje vrijeme urnisali. Piše se kako sam stalno bolesna, spajaju me sa svim mogućim frajerima. Ne znam na šta ja to ličim? Ja sam svjesna da sam harizmatična i da sam privlačna muškarcima, ne smatram da sam lijepa, ali sam s.ksi. Mene vrijeđa sve to što se piše o meni. Meni ne smije neki fudbaler da dođe na nastup jer se plaši da nas ne spoje.


Sve što radiš, radiš zbog sina Koste. Da li se brineš u kakvog će čovjeka izrasti?

- Ne jer on već sada previše radi na sebi, kao klinac. Ode u osam u školu, vrati se u sedam kući. Ide na džudo, igra fudbal u Vojvodini, svira klavir i govori tri jezika. To je dovoljan poklon majci od djeteta koje ima deset godina.

Da li se dešavalo da ima neke neprijatne situacije u školi jer mu je mama zvijezda?

- Ne, on ne ide u ove seljačke škole, on ide u privatnu školu. Tamo su djeca uspješnih političara, sportista. Ta djeca su pametna, znaju ko je Dara Bubamara. Nisu glupa, zavidna, seljačka djeca, nego pametna djeca koja mu kažu: "Tvoja mama je vrh."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.