x

Dara fura kinesko d.pe: Pjevačici g.za u očajnom stanju, mora pod nož!

Folk zvijezda je prije nekoliko dana snimila spot za novi singl "Manipulacija", koji samo što nije izašao. Ona je očigledno predvidjela jednu stvar, a to je njena izdeformisana g.za.

Naime, Dara je na Instagram postavila kratak video-snimak na kome je u nikad provokativnijem izdanju, ali svima je u oči upala pjevačicina zadnjica, koja je toliko otromboljena i ne liči na onu od prije godinu dana.

- Bubamara je prije sedam dana u jednom studiju na tajnoj lokaciji odradila ekranizaciju video-klipa za novi singl, koji je odlučila da pokloni publici pred predstojeće praznike. Kako se tokom ljeta gojila i mršavila, Darina vještačka zadnjica se izdeformisala i počela je da gubi na volumenu i oblini i da poprima užasan oblik. Što bi naš narod rekao: "Zrela je za remont".


- Kako nije imala vremena da se remontuje, jer bi tada morala da stopira nastupe na neko vrijeme, Dara je odlučila da stavi pomoćne sunđere, odnosno fejk g.zu. To su umeci koji vam mijenjaju zadnjicu, oni su kao svaki umetak koji žene koriste u grudnjacima, sunđerast i izgleda prirodno. Ipak, nosi se ispod farmerki ili haljine, a Dara je odlučila da ga prošeta ispod kombinezona, pa se prilikom miješanja jasno vidjelo da je njena guza od sunđera. Ona je video sa kineskom guzom postavila na Instagram i na njemu se jasno vidi da je zadnjica u očajnom stanju i da se sa njom dešava nešto neprirodno - kaže naš izvor blizak pjevačici.


Podsjećanja radi, Dara je g.zu sredila u februaru 2017. godine, kada su mediji prenijeli da je pjevačica bila na remontu i da je povećala zadnji trap. Ona je odmah počela da naglašava zadnjicu provokativnim krpicama, ne trudeći se da sakrije koliko je zadovoljna poslom koji je hirurg odradio. U aprilu 2018. godine Dara je imala solistički koncert u Areni, gdje je njena zadnjica bila u savršenom izdanju, pa ju je čak i Jelena Karleuša pohvalila, rekavši da nije znala da njena drugarica i koleginica ima tako dobro d.pe. Godinu dana kasnije stanje njene savršene g.ze je daleko od toga, u prilog tome govori i podatak da je Dara primorana da koristi kineske sunđere, koji nadomešćuju nedostatke ženama koje imaju probleme sa izgledom zadnjice.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.