x

iskrena

Dara govorila o tome kakve muškarce voli: Novac me ne interesuje, ali ovo mora da ima!

Pjevačica Dara Bubamara posljednjih godina veoma privlači pažnju javnosti zbog veza sa mlađim muškarcima. Upravo zbog ovoga mnoge je zanimalo koje kriterijume treba da ispuni muškarac da bi privukao njenu pažnju.

Pjevačica je ranije govorila o tome kako je novac ne interesuje, ali fizički izgled je ono što je veoma bitno:

- Iskrena da budem, nema pravila. Jednostavno, mora da postoji neka hemija da bih se zainteresovala za nekog muškarca. Nisam od onih djevojaka kojima je bitno da im muškarac bude situiran i uspješan, već mislim potpuno drugačije. Nisam od žena koje interesuje finansijska moć, uspjeh muškarca ili nešto treće. On mora da bude lijep, da ima manire i da se brine o sebi, jer to pokazuje da će, kada budemo zajedno, brinuti o meni- govorila je Dara svojevremeno za domaće medije.


Takođe, ona je otkrila i šta prvo primijeti na muškarcu, a i šta joj se ne dopada.

-Teško pitanje, pošto nisam od onih žena koje samo sjede po restoranima i gledaju muškarce. Ali, odgovoriću na to pitanje. Primijetim da li je neko lijep, njegov pogled, oči, usta, kakve je građe... Sve to mi je jako bitno. Ne sviđa mi se ako je muškarac debeo i ako je neuredan, jednostavno se vidi da ne vodi računa o svom izgledu. Često se dešava da mi za oko zapadne i kakav stav ima neki muškarac, kako se ponaša i gestikulira dok govori - prokomentarisala je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.