x

u lovi

Dara napokon otkrila čime se njen dečko bavi: Pjevačica o bogatstvu svog mlađanog partnera!

Od kako su otpočeli vezu, pjevačica Dara Bubamara i njen bogati dečko privlače veliku pažnju javnosti, prije svega zbog velike razlike u godinama.

Pjevačica je nedavno istakla da ne voli što se o njenoj vezi sa Tonijem toliko govori u javnosti i u medijima, pa su zbog toga počeli i da brišu zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Upravo na tim fotografijama moglo se vidjeti kako uživaju u luksuzu, te su pandemiju proveli putujući po brojnim egzotičnim destinacijama.


Na Tonijevom profilu na Instagramu, takođe sve pršti od luksuza, te je mnoge zanimalo čime se on zapravo bavi kada sa 20 i kusur godina može sebi da priušti takav stil života.

Sada je Dara odgovorila i na ove nedoumice i razriješila sve sumnje:


- Upoznali smo se u kafiću, čuli smo se i tako je krenulo. Kad se podudare energije i srodne duše to krene. Doduše, on je uvek volio i starije malo, pošto je stvarno zreo dečko. Često se šalimo da on ima moje godine, a ja njegove. Ja sam vječita djevojčica, vječito luckasta. Nema komplekse od mene, ni to što sam poznata i baš ga briga šta pišu novine - kaže pjevačica, pa dodaje:

- I on je isto uspješan kao ja. Može da mi parira. On ima svoj privatni biznis i svoju firmu, tu su i kriptovalute. I ja sam sa 25 imala dva stana i automobil - kaže Dara u "Sceniranju".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.