x

Darko Lazić pobjegao iz banje kako bi proslavio 20. rođendan vjerenice Marine: Slika na kojoj pozira sa alkoholom razbijesnila mnoge! (FOTO)

Darko Lazić (27), piše Blic, od ozljeda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći prije tri mjeseca oporavlja se u banji 'Koviljači'. Srbijanski pjevač, međutim, ponovno je privremeno prekinuo lječenje. Banju je napuštao već nekoliko puta, a prošli put prije nekoliko dana kada je sa svojom djevojkom Marina Gagić (20) slavio prvu godišnjicu veze.

Ovaj put je Marina također bila razlog njegovog napuštanja banje. Lazić je doktorima ovaj put poručio da sa svojom trudnom zaručnicom želi proslaviti njen 20. rođendan.

Marina je za rođendan dobila tortu s ispisanim slovom 'M', a proslavili su ga u intimnoj atmosferi.


Budući da par očekuje dijete, Marina je odlučila pripaziti sa slavljem, dok je Darko, s druge strane, prije nekoliko dana razljutio fanove jer se opustio. Primijetili su da pjevač ponovno pije, iako je obećao da će se nakon nesreće zauvijek odreći alkohola.


- Rekao si da više nećeš piti. Čestitam vam, ali bi ti ipak bilo bolje da se 'ostaviš' alkohola - napisao mu je jedan zabrinuti pratitelj, a njegovim komentarom složili su se mnogi.

- Jako ste pametni, ne razumijem da neko ko nosi bebu pije alkohol, a mislim, Darko, da ti je Bog dao još jednu šansu pa je dobro iskoristi u životu, ostavi se tog otrova - napisao je drugi pratitelj.


Lazić je prije mjesec dana šokirao liječnike kad je bez dopuštenja iznenada napustio rehabilitacijski centar u kojemu se nalazio.

Gagić je ostala trudna prije Darkove nesreće, a da je u drugom stanju saznala je dok je pjevač bio u bolnici. Marina je, u to vrijeme, konstantno bila uz Lazića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.