x

novi detalji panike na splavu

Davali po 1.000 eura za doček na Fristajleru, a onda se desio horor: Nagurali ih kao sardine!

Majka jednog gosta "Fristajlera" u novogodišnjoj noći, kada je taj beogradski splav potonuo, došla je dan kasnije oko podneva da potraži stvari svog sina, koje je on ostavio bježeći od vode.

"Moj sin je izašao među prvima. Krajičkom oka je vidio da konobar izbezumljen trči, nije se ni okretao da vidi šta se dešava samo je izletio", kaže onda i dodaje:

"Rekao mi je da su bili kao sardine, stajali su pribijeni, nije moglo ni da se diše".

Kako prenosi riječi sina, u zadnjem dijelu, gdje su VIP separei, bilo je najviše ljudi.


"Gdje može da stane 15, oni su stavljali bar duplo. Bilo je mnogo stranaca i djevojčica od po 16, 17 godina", nastavlja priču.

Kako kaže, njen sin je izletio i zvao je da dođe po njega oko 2 dva ujutru.

"Rekao mi je da splav tone, bila sam prestravljena! Dobro je što je sačuvao živu glavu, neki su se vraćali po stvari on nije smio. Sad sam došla po jaknu, ali ostala je unutra".


Dodaje i da je konobar bacio sve sto je imao u rukama i krenuo da bježi.

Gotovo identičnu priču ima i jedan mladić koji je bio na "Fristajleru" kada je počeo da tone.

"Niko nije znao šta se dešava. To su bile sekunde u pitanju. Vidio sam da dvojica trče napolje, ja sam rekao drugarima da treba da bježimo. Časa je po podu bilo svuda, djevojke su se izule i bose trčale. Voda je polako navirala, u jednom u trenutku posljednjoj grupi ljudi, bila je već do koljena. Ljudi su izlazili mokri i posječeni", svjedoči on.


Kako kaže, ovo je sve bio, u najmanju ruku, veliki propust.

"Dali smo mnogo para za doček koji je propao, ali dobro je spasili smo žive glave! Nedostaju nam dokumenta, novac, drugarici je ostala cijela torba za stolom, bez jakni smo ostali, a dali smo vjerujte mnogo novca", priča on.


Prema reklami za doček Nove godine 2023. u ovom klubu, cijena karte za noć je išla od 27 do 40 eura pa do nevjerovantih 1.000 eura, koliko je iznosila doplata za takozvani "Freestyler separe" sa 6 premium flaša pića po izboru.

I drugi brojni gosti od sinoć, među njima i puno stranaca, koji su došli jutros ispred splava u potrazi za svojom garderobom i dokumentima, takođe kažu da je unutra bilo krcato, da, kako kažu, "nije moglo da se diše".

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.