x

David i Aleksandra opelješili fanove: Dobili 20.000 eura da sagrade kuću, oni sve spiskali?!

Nedavno je odjeknula vijest o tome da su Aleksandra Subotić i David Dragojević, dok su bili u ljubavi, navodno dobili 20.000 eura od zagriženih fanova. Naime, David Dragojević se ove subote čuo sa očuhom Predragom Opačićem Mungosom, koji mu je tom prilikom rekao:

- Majka ti se ovdje igra rijalitija zajedno sa Aleksandrom, samo im kamere fale. Pravi veternički rijaliti! Navigaciju im daju tri babe i četiri žabe. Te babetine finansiraju Biljanu i Aleksandru, među njima je i jedna doktorka, kao i advokatica. A one se onda igraju preko tebe. Tvoja majka voli da bude rijaliti zvijezda, kao i njena bivša snajka Aleksandra. Ma fanovi su otrovali Biljanu, napunili su joj glavu glupostima - rekao mu je on između ostalog.


- Slažem se da Aleksandra nema šta da traži u Veterniku ako si ti sa Anom. Radi onako kako se osjećaš, pusti ova dva rijaliti igrača. Važno je da ti budeš sretan - zaključio je on.


Mungos nije želeo da otkrije tačno koju sumu su navodno Aleksandra i Biljana uzele od fanova kako bi rastavile Dragojevića i Anu Korać, ali je to učinila prijateljica bivših vjerenika - Vesna Rivas.


Naime, ona tvrdi da Davida i Aleksandru već dvije godine finansiraju obožavaoci, te da su čak nedavno na poklon dobili 20.000 eura.


- Veza Davida i Aleksandre još nije završena, jer su im životi isprepletani na razne načine, pa i finansijski. Fanovi koji su ih zavoljeli još dok su bili u "Parovima" slali su im hiljade eura da srede život, sagrade kuću... A oni su sve to potrošili na izlaske, garderobu, putovanja... Nedavno su im poslali 20.000 eura. Među ostrašćenim fanovima ima i onih koje zanima šta će sad biti sa tim parama, ko će ih od njih dvoje uzeti. Oni sad vrše pritisak na Aleksandru i Biljanu. Zato njih dvije uporno pljuju Anu Korać i trude se da se David vrati Subotićevoj - iznijela je šokantne tvrdnje nekadašnja zvijezda "Parova".

Aleksandra se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama.

- Hvala vam moji dragi fanovi. Ako može ta gospođa što hoće da mi da 20.000 eura da se javi u DM (prim.aut. privatne poruke) - bila je ironična Subotićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.