x

nije mu lako

Dečko se raspada od života, samo Ana zna šta je bilo na Jahorini: Lazar Jeremić otkrio kako se David osjeća! Pati nakon raskida sa Anom!

Vijest o raskidu Ane Korać i Davida Dragojevića je odjeknula u medijima prije par dana. Povodom raskida se oglasio i Lazar Jeremić, koji je jedan od Davidovih najboljih drugara. On je poručio da nije istina sve o čemu se šuška u javnosti, ali da želi da ispoštuje želju svog drugara i ne komentariše previše ovaj raskid. Otkrio nam je da Davidu nije lako i da pati zbog rastanka sa Anom.

- Ne mogu ništa da kažem. Sa Davidom sam po cijeli  dan i sve što mogu da kažem je da mu nije lako. Sve znam, ali ne smijem ništa da ti otkrivam. Vjeruj mi da nisu pravi razlozi sve što se piše i priča - rekao je on pa se osvrnuo i na to što je David ipak bio na njegovom rođendanu. 

- Iz ženskog društva bila su tu samo Eleonora, koja je zauzeta, i moja djevojka. Ostalo su sve bili parovi i muškarci. David je došao samo na 10-15 minuta i otišao.


On kaže da David nije dobro nakon raskida.

- Naravno da nije, ko može biti dobro kad pukne nešto što je trajalo dve godine i kome si dao sve i za koga si bio tu i posvetio mu cijeli svoj život. Na svaki mogući način si nešto pružio, odakle, šta i kako se ne dovodi u pitanje.

U medijima i na društvenim mrežama se spekulisalo da je baš Stefan Karić, sa kojim je Koraćeva već imala ljubavnu aferu, razlog zbog kog je pukla ova idila, te smo upitali Lazara da li je to istina.


- To Ana najbolje zna, mi nismo bili tamo, ni David, ni ja. Ja znam sve, i danas sam rekao, trenutno ne mogu ništa da kažem, opet sve zavisi od njih, kada on bude htio da kaže sve, on će reći cijelu istinu. David mi je kao brat, i Anu volim, ali u ovoj situaciji, neke stvari... Dečko se raspada od života, tu nema šta, ali svakom je bilo jasno da je htio život da da za nju, htio je da ima porodicu sa njom - bio je mističan Lazar.

Podsjetimo, mediji su pisali kako su se Ana Korać i Stefan Karić nedavno provodili na Jahorini, te da su imali intimnije druženje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.