x

osvojio 50.000 eura

Dejan Dragojević je pobjednik Zadruge 5!

Večeras je održano veliko finale "Zadruge 5", a do samog kraja ostali su Dalila Dragojević i Dejan Dragojević. Voditeljka Dušica Jakovljević je nešto prije šest ujutru saopštila ko je pobjednik ove sezone rijalitija, uz trubače koji su došli na imanje u Šimanovcima. Prvo mjesto ovog puta pripalo je - Dejanu.

Dejan Dragojević se, još prije proglašenja pobjednika, veselio sa muzičarima, pa je sve vrijeme igrao i smijao se, dok se Dalila Dragojević držala po strani.

Voditeljka je saopštila gledaocima da je Dejan pobjednik, sa čak 50 posto glasova publike, pa je dobio glavnu nagradu od 50.000 eura, dok je drugoplasirana Dalila od produkcije dobila montažnu kuću, koja sljeduje vicešampionu rijalitija.


- Samo želim da budem sa Filipom, da se malo sklonim od svega. Moram da razbistrim glavu. Bilo mi je neprijatno kad sam na kraju ostala samo sa njim, šampanjac i sve... - kazala je Dalila po napuštanju rijalitija.


- Očekivao sam pobjedu. Znao sam koliko me ljudi podržava, nisam htio da se foliram. Težak period je iza mene, kad sam ostao sam... Prazna "Zadruga", prazno sve, to je to - rekao je Dejan Dragojević.


Dalila i Dejan su, podsjetimo, u ovu sezonu rijalitija ušli kao bračni partneri, da bi vrlo brzo došlo do njene prevare sa Filipom Carem, a potom i do Dejanove veze sa Aleksandrom Nikolić. Dejan i Dalila su se razveli u rijalitiju, mjesecima javno prepucavali i izgovorili mnoge teške riječi jedno drugom, a večeras su se ponovo našli zajedno - na samom kraju rijalitija, kao prvoplasirani, te drugoplasirani takmičar.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.